ТВОЈАТА ЗЕЛЕНА КАНЦЕЛАРИЈА ВО РЕСОРТ МАВРОВО

Веќе не ти се работи од дома? Бараш нова канцеларија за РАБОТА? Твојата зелена канцеларија е во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно. Утрото започни го со работа, попладнето помини го во кајакарење, а на зајдисонце искачи се на планина.

workation offer


Уживај во планинската тишина • Оди на кајакарење • Исклучи се од секојдневниот живот • Пробај локална храна • Оди на пешачење на планината Бистра • Работи од далечина

Ресорт Маврово е место за одмор и работа за сите дигитални номади, фрилансери и претприемачи.

Оваа е можност за одлична мотивација на вашите вработени. Бидете кул и испратете ги вашите вработени на активен одмор во најзелената дестинација на Македонија, во Ресорт Маврово.

WORKATION
Времетраење
Хотел Бистра, Ресорт Маврово Хотел Спорт, Ресорт Маврово
1 недела Early bird: 150 евра
Редовна цена: 180 евра
Early bird: 130 евра
Редовна цена: 160 евра
2 недели Early bird: 250 евра
Редовна цена: 300 евра
Early bird: 200 евра
Редовна цена: 250 евра
4 недели Early bird: 400 евра
Редовна цена: 500 евра
Early bird: 300 евра
Редовна цена: 400 евра
Пакетот вклучува

Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Кајакарење / SUP даска
Планински велосипедизам
Планинарење

Билет за жичарница
Базен
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Кајакарење / SUP даска
Планински велосипедизам
Планинарење

Билет за жичарница
Базен на отворено
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

Понудата за рана уплата (Early bird) важи до 18ти јули.

Испратете ни прашања или резервирајте на bistra@bistra.com
 

Искуси нов, планински начин на живот заедно со твоето семејство. Твојот дом во Ресорт Маврово. Работа и одмор во едно.  

 

WORKATION
СЕМЕЕН ПАКЕТ
*Понудата важи за
2 возрасни и 2 деца

Хотел Бистра, Ресорт Маврово Хотел Спорт, Ресорт Маврово
1 недела 250 евра 200 евра
2 недели 400 евра 300 евра
4 недели 700 евра 500 евра
Пакетот вклучува Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека за деца

Кајакарење / SUP даска
Планински велосипедизам
Планинарење

Билет за жичарница
Базен
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса
Сместување, полупансион (појадок и вечера)
Појадок во кревет
Перална
Простор за работа 
Печатење (до 10 страни на ден)
Интернет
Игротека зе деца

Кајакарење / SUP даска
Планински велосипедизам
Планинарење

Билет за жичарница
Базен на отворено
Теретана во Спорт Центар Маврово
Паркинг место
ДДВ и туристичка такса

 

За деца до 6 години - бесплатно | од 7 до 12 години - 50% плаќање

Испратете ни прашања или резервирајте на bistra@bistra.com