SKIPASS ÇMIME & RREGULLA

SKIPASS ÇMIME & RREGULLA

Për informata rreth çmimeve të ski pass, si dhe biletave për teleferikë, çmimoren mund ta merrni këtu: CMIMORE

Ski Qendra "Zare Llazarevski - Mavrovë" ka rregullat e veta të shkruara në lidhje me shfrytëzimin e skipass-it. Të njejtat mundeni ti lexoni ketu.