s

Ski biletë

Për informata rreth çmimeve të ski biletave, si dhe biletave për teleferikë, çmimoren mund ta merrni këtu: CMIMORE

Ski biletë për popullsinë lokale dhe pronarë të shtëpive të pushimit të kësaj rrethine është e nevojshme që të përmbushet formë dhe e njëjta të dërgohet tek Ski Qendra për miratim. Kërkesën mund ta gjeni këtu: KERKESA

Ski qendra e Mavrovës ka disa rregulla të shkruara për shfrytëzimin e ski biletave. Çdo skijues është i obliguar ti rrespektojë të njëjtat dhe ti përmbahet kodit dhe rregullave për sjelljen në ski shtigjet. Gjërat tjera të rëndësishme për ski biletë mund ti lexoni në linkun në vazhdim: VEREJTJET