СНОУБОРД

snow-board

Креирајте кругови на падините, скокајте, оставете снежна прашина зад вас, почувствувајте ги снежните кристали на вашата кожа. Мавровското езеро лежи пред вас. Белите падини пред вашата даска. Смејте се и забавувајте се. Уживајте во животот со вашето друштво. Сноубординг во Маврово значи редефинирање на планините, животно искуство во нова димензија.

Не заборавајте, европски купови во скокање, слалом и велеслалом на падините на Маврово...

ЛОКАЦИЈА