СКИЈАЊЕ НА ВОДА

skijanje voda

Скијање во лето!? Секако дека е можно! Водата може да понуди исто толку задоволство како и снегот. Мирната и чиста вода во Мавровското езеро ќе ви овозможи да ја искусите сета забава на скијањето на вода.

ДОБРОДОЈДОВТЕ и опуштете се, уживајте во водата!

ЛОКАЦИЈА