Агенда на Аматерски хуманитарен велеслалом Маврово

Почитувани, во прилог е агендата на Аматерски хуманитарен велеслалом Маврово.

Забавите во Дискотека Ратрак и Галичко бачило се од отворен карактер и секој може да присуствува.

Ве очекуваме!

ПЕТОК 21.02.2020

Отворање на настанот

Локација: Дискотека Ратрак

Почеток: 19.30 часот 

Активности:

19:30 часот – Почеток на забавата со DJ Bobi

20:30 часот – Отварање на настанот со обраќање од Ресорт Маврово

20:40 часот – Доделување на натпреварувачки бројчиња

21:30 часот – Продолжување на забавата со “ПЕЦЕ СУПЕРХИКС и Breakdown Band”

22:30 часот – Дервенџија

 

САБОТА 22.02.2020

КВАЛИФИКАЦИИСКИ ТРКИ

Почеток: 10:30 часот

Локација за трката: Ски патека Галички ски лифт

10:30ч – Забава на Галичко бачило со DJ Chvare

11:00ч – Старт на трките во скијање и сноуборд – квалификации

13:00ч – 15:30ч Во текот на денот за сите учесници и посетители ќе имаме организирано забавни активности со многу награди за кои ќе имате можност да се пријавувате на лице место.

 

Tематска забава – ОСКАР
Пожално е учесниците да бидат маскирани во својот најомилен филмски лик. Пред самиот влез ќе има обележано место за групно сликање на секоја компанија со наместена сценографија.

Почеток: 21:30ч

Локација: Дискотека Ратрак

21:30ч – Почеток на забавата со DJ Icko (Antenna 5)

22:00ч – Објавување на резултатите од квалификациите

22:30ч – Забава со Бенд во живо “The Hounds”

23:30ч – Дервенџија

 

НЕДЕЛА 23.02.2020

ФИНАЛНИ ТРКИ

Почеток: 10:30 часот

Локација за трката: Ски патека Галички ски лифт

10:30ч – Забава на Галичко бачило со DJ Zomax | Ringtones band

11:00ч – Старт на трките во скијање и сноуборд – Финале

13:00ч – 15:30ч Во текот на денот за сите учесници и посетители ќе имаме организирано забавни активности со многу награди за кои ќе имате можност да се пријавувате на лице место.

15:00ч – Доделување на награди