Купи карта онлајн

Карта за скијање

ЦЕНОВНИК

За информации околу цените на скијачките карти, како и картите за жичара, ценовник може да го превземете овде: ценовник

За скијачка карта за локално население и сопственици на викендички потребно е да се пополни формулар и истиот да се достави до Ски Центарот на одобрување. Формуларот можете да го превземете овде: барање

Скијачкиот центар од Маврово има неколку правила наменети за користењето на скијачките карти. Секој скијач е потребно да ги почитува истите и да се придржува до сите правила наменети за правилно однесување на ски патеките. Важните забелешки за скијачка карта може да ги прочитате на следниот линк: забелешки

Напомена: Лицата со возраст над 70 години имаат можност да добијат бесплатна сезонска скијачка карта на билетарата на Ски Центар Маврово само  доколку се појават во целосна скијачка опрема. Сезонската ски карта може да се користи само за скијање, и истата по никаков основ не важи за возење со жичара.
Потребно е со Вас да носите копија од лична карта, и ќе бидете сликани при издавање на картата.  
Напомена: 
- Ски картата е за лична употреба и е непренослива; 
- Секоја злоупотреба ќе биде санкционирана со одземање на истата;