Купи карта онлајн

Водени спортови

Мавровското езеро со околните пејсажи и планинската тишина ви нуди незаборавно водено доживување на Кајак или СУП даска. Дојдете со вашите пријатели или децата, со сите оние кои сакаат водена авантура и ние ќе ви понудиме незаборавно доживување!

Информации околу изнајмувањето на Кајак или СУП даска може да добиете на info@skimavrovo.com.