КАРТА ЗА СКИЈАЊЕ

Врвот на сезоната започнува на 25 декември и трае до 31 јануари. Во зависност од снежните врнежи, сезоната на зимски спортови може да трае и до средината на април.

Сезоната важи до 18.01.2015. Во при-пејд сезона ски карта (важи до 22.12.2014) за само 10.000,00 денари!

Преземете го целосниот ценовник овде: ценовник

Формулар за пријавување за скијачка карта за локално население и сопственици на викендички: барање

Важни забелешки за скијачка карта: забелешки

ЛОКАЦИЈА