Kalendar i ski evenimenteve

Këtë vit Ski Qendra do të ofron shumë ski evenimente nga karakteri argëtues si dhe garues, për të gjitha grupmoshat dhe për shijen e secilit. Si evenimente më të mëdha dhe më të rëndësishme për këtë sezonë ua ofrojmë këto:

 

ski kalendar