Mavrova gjatë dimrit
Për ata të cilët duan skijim në mënyr tjetër, ski qendra ofron mundësinë që ju ta provoni veten në cross-country skijim, skijim alpik, si dhe skijime tjera me toure. Këtu mund ti sprovoni aftësitë e juaja në disa terrenë prej të cilëve më e njohura është "Ultësira e qetë" me gjatësi prej 7.5 kilometra kurse gjatësija totale e terrenit është 30 kilometra...