Вдиши го Маврово

Вдиши го Маврово од летната тераса на ресторанот на Хотел Бистра🏞 Од 28.05 (четврток) официјално сме отворени.

Работно време од 08:00 до 22:00 часот.

Ве очекуваме ☀️