Mavrovo Jam Session

Скијачи и бордери ПОДГОТВЕТЕ се!

Сабота, 14 март, во 19 часот пред Ски Школа ЗАПОЧНУВА долго очекуваниот Mavrovo Jam session 🏂🏂🏂

ВАЖНО: Пријавувањето ќе се одвива пред Ски Школата од 16 до 19 часот.

Понесете ги скиите или бордот и најдобриот трик со себе и дојдете во Маврово.

НАЈДОБРИТЕ трикови ќе бидат НАГРАДЕНИ!

*Следува и AFTER PARTY во Старо бачило со DJ и вкусна закуска. 

Ве очекуваме ⛷️⛷️🏂🏂