КАРТА ЗА СКИЈАЊЕ ЦЕНИ & ПРАВИЛА

ЦЕНОВНИК & ПРАВИЛА НА СКИ КАРТИ

За информација околу цените на скијачките карти, како и картите за жичара, ценовникот може да го превземете овде: ценовник

Скијачкиот центар од Маврово има свои правила наменети за користењето на скијачките карти. Истите правила можете да ги прочитате тука.