Ски рент и сервисен центар

Ски рент и сервисен центар

Центарот за изнајмување и сервисирање во Ски Маврово е раководен од Snowsports Academy, кои имаат голем асортиман на ски и сноуборд опрема, кондури, додатна безбедносна опрема и облека. 
Ски сервисот е опремен со најмодерни машини и материјали за било каква поправка на ски и сноуборд опрема. 

Локациски можете да ги најдете точно под билетарата, спроти влезот на едносед жичарата. 

Контакт информации 
Телефон: +389 71 50 60 70 
Меил: mavrovo@snowsportsacademy.eu