Ски Школа

Ски Школа

Направете ги вашите први чекори во скијањето со професионални скијачки и бордерски инструктори во школата за снежни спортови во Ски Маврово.

Snow Sports Academy од Маврово ја водат високо квалификувани скијачки и бордерски иструктори во ограден и добро опремен детски полигон. Разновидната програма на скијачки часови и широкиот спектар на ски терени погодни за почетници го прават напредокот побрз и го става Ски Маврово на мапата како исклучително погодно скијалиште за семејства со деца и почетници во белите спортови. 

Snow Sports Academy од Маврово е единствената авторизирана скијачка школа во Ски Центар Маврово.   

Контакт информации 
Телефон: +389 71 50 60 70
Меил
mavrovo@snowsportsacademy.eu