Купи карта онлајн

Алпско скијање

За оние кои повеќе сакаат авантура на широките бели површини, ние имаме неброено многу понуди: скијачки рути за алпско скијање. Со просечна снежна прекривка од 70cm, скијањето во Маврово е можно од ноември до април. Има патеки за почетници, напредни скијачи и врвни натпреваруваачи во алпско и нордиско скијање.