Купи карта онлајн

Карта за скијање

Зимската сезоната започнува на 25 декември и трае до 31 јануари. Во зависност од снежните врнежи, сезоната на зимски спортови може да започне/заврши покасно или порано од горе наведениот датум, за кое Ски Центарот соодветно ќе издаде соопштение на медиумите кои ги користи (веб портал и официјалната фан страна на Facebook).

Целосниот ценовник може да го превземете овде: ценовник

За скијачка карта за локално население и сопственици на викендички потребно е да се пополни формулар и истиот да се достави до Ски Центарот на одобрување. Формуларот можете да го превземете овде: барање

Скијачкиот центар од Маврово има неколку правила наменети за користењето на скијачките карти. Секој скијач е потребно да ги почитува истите и да се придржува до сите правила наменети за правилно однесување на ски патеките. Важните забелешки за скијачка карта може да ги прочитате на следниот линк: забелешки