Купи карта онлајн

Kayaking

Реката Радика и Мавровско езеро! Дојдете со вашите пријатели или децата, со сите оние кои сакаат единствено езерско или речно доживување и ние ќе ви понудиме незаборавно доживување! Роденденски забави, семејни средби, корпоративни тимски средби за соработниците, или група пријатели- можеме да осмислиме незаборавни авантури според вашите потреби!