Купи карта онлајн

Ратрак клуб

Танцувајте цела ноќ на најголемите хитови на нашите врвни диџеи.

Дојдете во клубот Ратрак и придружете ни се во забавата. Танцувајте цела ноќ и кога ќе стане премногу жешко, за вас ги имаме најдобрите пијалоци, класични и егзотични.

Добра забава, среќни лица и супер атмосфера, сè тоа во совршен склад, за вашата совршена вечер.