Купи карта онлајн

Нордиско скијање

За оние кои сакаат скијање на различен начин, ски центарот нуди единствена можност да се обидете со крос- кантри. Можете да ги испробате своите вештини на неколку патеки. Најпозната е секако "Мирна долина", долга 7.5km. Целосната должина на патеката е 30km и е истата патека каде што се одржува Мавровскиот комеморативен турнир (слободен стил) секоја година на почетокот на февруари.