Купи карта онлајн

Сноуборд

Креирајте кругови на падините, скокајте, оставете снежна прашина зад вас, почувствувајте ги снежните кристали на вашата кожа. Мавровското езеро лежи пред вас. Белите падини пред вашата даска. Смејте се и забавувајте се. Уживајте во животот со вашето друштво. Сноубординг во Маврово значи редефинирање на планините, животно искуство во нова димензија.

Не заборавајте, европски купови во скокање, слалом и велеслалом на падините на Маврово...