Агенда

Петок

  Свечено отворање на настанот во дискотеката "РАТРАК"
 • Доделување на натпреварувачките пакети
 • Официјално отворање на настанот
 • Забавен дел со музички бенд и многу изненадувања

Сабота

 • Квалификациска велеслалом трка
 • Дневна забава на Галичко бачило со музички бенд
 • Забавни снежни игри и авантури
 • Вечерна тематска забава во Дискотеката “РАТРАК”

Недела

 • Финална велеслалом трка
 • Дневна забава на Галичко бачило со музички бенд
 • Забавни снежни игри и авантури
 • Доделување на награди на победниците

Во текот на 3 дневниот настан ќе се одржат многу снежни авантури и многу изненадувања кои ќе бидат навремено откриени само на фирмите учесници.

ЛОКАЦИЈА