Купи карта онлајн

Маврово во зима
За оние кои сакаат скијање на различен начин, ски центарот нуди единствена можност да се обидете со крос- кантри, алпско, како и интересни тури за турно скијање. Можете да ги испробате своите вештини на неколку патеки. Најпозната е секако "Мирна долина", долга 7.5km. Целосната должина на патеката е 30km...
Маврово во лето
Маврово е место кое ви нуди незаборавна авантура и во летниот период. Прекрасните шумски предели, Мавровското езеро како и многуте планински патеки кои нудат можност за планински прошетки, велосипедизам и планинарење за сите љубители на планинските спортови. Кајакарење, тури со јавање на коњи како и ...